TLN
TLN Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de TLN innovation-award
De innovation-award gaat TLN in 2018 voor het eerst uitreiken, tijdens het eigen jaarcongres in november. De prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die investeren in vernieuwende en duurzame initiatieven, met een waarde die groter is dan enkel het eigen bedrijfsrendement. 

Welke ondernemers voor deze prestigieuze prijs in aanmerking komen, ligt op dit moment nog niet vast. Dus: bent u een ondernemer met lef, denkt u verder dan de bestaande business- en verdienmodellen en draagt u uw steentje bij aan een betere wereld? Meld u dan nu aan als potentiële winnaar van de innovation-award!

De winnaar van de TLN innovation-award krijgt ondersteuning bij de financieringsaanvraag voor de verdere uitbouw van het winnende initiatief. Tevens krijgt hij toegang tot relevante netwerken (andere koplopers, kennisinstellingen, onderzoekscentra, samenwerkingspartners) en juridisch advies. Niet in de laatste plaats neemt TLN de winnaar van de innovation-award continu mee in haar communicatie aangaande de TLN-awards en het eigen jaarcongres.

Vertegenwoordigers van TLN en PricewaterhouseCoopers (PwC) bepalen, bijgestaan door Walther Ploos van Amstel (lector City Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam), uiteindelijk wie de TLN innovation-award wint.
 
De jury kijkt uit naar uw innovatie, dus mail uw aanmelding nu naar Julliette van Neerijnen van TLN via dit mailadres.

Over de TLN-awards

Met de TLN-awards laat dé ondernemersorganisatie voor bedrijven in de transport- en logistieke sector zien dat haar leden staan voor de optimalisatie van goederenstromen en logistieke ketens en gaan voor een sterke en duurzame economie, nu en in de toekomst.

TLN reikt de awards uit in drie categorieën. De JongTLN-award is bedoeld voor talenten die zich durven te onderscheiden en verder durven te kijken dan de meeste anderen. De oeuvre-award gaat uit naar personen die een veelbetekenende rol hebben gespeeld in de vernieuwing van de sector, met een vooruitstrevende visie, een vernieuwende aanpak of de realisatie van innovatieve activiteiten. De innovation-award wordt uitgereikt aan bedrijven die investeren in vernieuwende en duurzame initiatieven, met een waarde die groter is dan enkel het eigen bedrijfsrendement.
 
Contact